duminică, 6 mai 2018

Prostatosalm de la Ayurmed pentru sanatatea si fericirea noastra!

   De la o varsta si barbatii au probleme specifice de sanatate. Una dintre problemele de care se lovesc majoritatea barbatilor este afectiunea legata de starea de sanatate a prostatei. Toti barbatii sunt expusi riscului de afectiuni ale prostatei, intrucat toti sunt purtatori de prostata. Afectiunile apar ca urmare a factorilor genetici, a varstei, regimului alimentar necorespunzator, fumatului si consumului excesiv de alcool.
Prostata este o glanda de marimea unei ou de prepelita sau a unei castane si se afla in partea de jos a vezicii urinare, inconjurand uretra, prin intermediul careia se elimina urina. Functia principala a prostatei este de a secreta un fluid special care, impreuna cu spermatozoizii si cu lichidul culelor seminale, este eliminat in canalul urinar sub forma de sperma in timpul actului sexual.  Mai multe informatii, puteti gasi pe wikipedia.

Afectiunile prostatei nu-s de neglijat!


Prostata constituie un permanent factor de neliniste pentru cei mai multi barbati, odata cu inaintarea in varsta. In general, dupa varsta de 50 ani, incep sa apara astfel de probleme. 
Inflamarea prostatei sau alte afectiuni mai grave precum cancerul de prostata, conduce la micsorarea sectiunii uretrei si le provoaca numeroase probleme, precum: urinarea frecventa, jet urinar slab, urinarea dificila si dureroasa, urinarea cu jet intrerupt, senzatia de urinare incompleta, prezenta sangelui in urina etc. 
In afara disconfortului fizic, afectiunile prostatei altereaza in mod sever calitatea vietii, conducand la izolare fata de familie si comunitate, la o scadere a concentrarii si performantelor profesionale, la o viata sedentara, la anxietate si depresie severa.

Dupa 50 ani, incep sa apara problemele...


Pana in prezent nu am avut probleme legate starea de sanatate a prostatei, dar odata cu inintarea in varsta, va trebui sa merg mai des la doctor pentru investigatii medicale. La sfarsitul anului trecut, am fost cu tatal meu la o clinica, pentru ca avea probleme cu urinarea frecventa si incompleta, dificila. Odata cu el mi-am facut si eu toate investigatiile pe aceasta problema, daca tot am asteptat sa-i vina randul sa intre la cabinet pentru analize specifice de laborator si  ecografie. In cazul tatalui meu,  diagnosticul dat,  a confirmat problemele legate de inflamarea prostatei. Prostata nu era intr-o stare foarte avansata de inflamare. I s-a prescris o medicatie dedicata acestei afectiuni si un  regim alimentar si stil de viata sanatos. Intrucat medicamentele recomandate initial, nu au fost eficiente, am incercat mai multe tipuri pana i-am gasit remediul potrivit. Acum se sinte foarte bine si isi urmeaza in mod constiincios tratamentul. Nu de foarte mult timp, am primit spre testare de la BRANDER, un produs marca AYURMED,  dedicat sanatatii prostatei, ce face parte din gama de remedii naturale Ayurvedice. 


Prostatosalm supliment ayurvedic 100% natural


Produsul se numeste Prostatosalm, este un supliment ayurvedic si are in compozitie 100% ingrediente naturale, din plante medicinale indiene: fructe de ienupar, seminte de dovleac, fructe de piper cubeba, radacina de bergenia lingulata, scoarta de kachnar si radacina de ushira.

Proprietatile benefice ale ingredientelor naturale 


Substantele bioactive din fructul de ienupar sustin diminuarea numarului bacteriilor de la nivelul prostatei si cailor urinare in caz de infectii, litiaza sau alte afectiuni de natura infectioasa de la nivelul aparatului urinar. Sustine fluxul urinar normal.

Semintele de dovleac au un continut bogat de zinc si ulei cu un continut bogat in acizi grasi nesaturati. Sustine functionarea sistemului reproducator, creste fluxul urinar, imbunatateste circulatia sanguina pelvina. Zincul, are rol important in sustinerea imunitatii, integritatii tesuturilor si incetineste procesul de imbatranire celulara.

Substantele din fructele de piper cubeba cresc diureza si scad inflamatia epiteliului cailor urinare. Creste circulatia sanguina. Are actiune antioxidanta (neutralizeaza radicalii liberi endogeni si exogeni) datorita continutului bogat in polifenoli.

Boabele de ienupar si piper cubeba sunt si condimente foarte apreciate de gurmanzi.


Cum ne protejeaza Prostatosalm?


Specialistii in Ayurveda de la Star International Med - AYURMED prin remediul natural pentru protejarea prostatei Prostatosalmajuta la reducerea neplacerilor cauzate de volumul crescut al prostatei, printre care se numara urinarea frecventa si dureroasa, scaderea performantelor sexuale. De asemenea, acest remediu detoxifica organismul, eliminand toxinele din rinichi, sprijina sistemul imunitar si protejeaza celulele si tesuturile de stresul oxidativ.

Mod de administrare si recomandari


Prostatosalm se administreaza doar barbatilor adulti, cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la o ora dupa masa, minim o luna, optim 3-6 luni. Nu se recomanda depasirea dozei zilnice recomandate si consumul de produse lactate si condimente. Pentru a fi eficient tratamentul cu Prostatosalm, alaturi de administrarea corecta trebuie sa mentinem un stil de viata sanatos prin miscare in aer liber si diferite activitati sportive, sa avem o alimentatie sanatoasa in care sa integram cat mai multe legume si fructe, fara a consuma alcool in toate formele in care se poate gasi sau fuma.
Pentru mai multe detalii privind descrierea produsului, ingredientele si plantele din compozitie, modul de utilizare si doza recomandata, puteti consulta specificatiile produsului Prostatosalm, de pe www.ayurmed.ro.

Rezultatele obtinute in urma testarii


I-am dat tatalui meu flaconul de comprimate Prostatosalm, pentru a face o cura, in special pentru ca acestea sunt naturale. Comprimatele pe care tatal meu le utiliza, erau eficiente, dar aveau in compozitie foarte multe substante de sinteza, un aspect ce dauneaza sanatatii, in cele din urma.
Dupa cura cu Prostatosalm, tatal meu se simte foarte bine. Am facut un gratar la iarba verde si ne-am dus pe deal, sa vedem noul membru al familiei, iedutul ROKY. 
De asemenea, merge foarte des la intalnirile cu prietenii sai, pentru a viziona meciurile de fotbal si la cinematograf, lucruri pe care nu le facea atunci cand avea prostata inflamata. Minunat!


Concluzii si nu numai....


Prostatosalm de la AYURMED este un produs natural foarte eficient in tratarea afectiunilor prostatei si contribuie activ la detoxifierea organismului si sustinerea sistemului imunitar. Il voi recomnda tuturor si il voi folosi si eu cu incredere, atunci cand va fi nevoie.
Viata este frumoasa si trebuie traita din plin! Multumim AYURMED pentru recomandare!

Voi folositi produse de la AYURMED?

4 comentarii:

  1. Ce bine ca tatal tau a folosit Prostatosalm de la AYURMED , natural si de efect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand acest produs, pentru barbatii din familie. Trebuie sa mearga si la un medic soecialist.

      Ștergere
  2. Nu am folosit produse de la AYURMED. M-ai convins sa-i cumpar tatalui meu, cateva flacoane. Foarte multe produse naturale pe pagina AYURMED!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur. Ca si recomandare, tatal tau trebuie sa mearga la un medic de specialitate, pentru evaluarea starii prostatei.

      Ștergere