sâmbătă, 21 octombrie 2017

Cum sa mananci sanatos - biscuitii Gerble!

Impresii din perioada testarii biscuitilor Gerble 

Nu stiam prea multe despre biscuitii dietetici inainte de participarea la campania de testare organizata de BUZZStore pentru bicuitii Gerble …dar am testat si m-am si documentat.
Am primit spre testare 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiti Miere-Susan 200g, 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiti Antioxidanti Merisoare si Germeni de Orez 132 g, 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiti Omega 3 Castane-In 200g, 2 pachete Gerble Expertul Dietetic Biscuiti Seminte Chia Omega 3 132 g,


Acesti biscuiti au la baza ingrediente active, cu impact pozitiv asupra organismului, facand parte din categoria alimentelor functionale ce au un rol important in dieta zilnica, ajutand la digestie sau la asimilarea unor substante nutritive importante pentru buna functionare a organismului. Ingrediente precum Omega 3, fibrele, germenii, faina integrala, diverse fructe si semite, vitaminele,  îndeplinesc mai multe roluri, contribuind la o stare de bine pentru cei care le consuma ca o gustare in pauza dintre mese sau langa ceaiul sau cafeaua de dimineata.
Deci, sa incepem prezentarea #buzzgerble:

Primii testati au fost GERBLE BISCUITI ANTIOXIDANTI, MERISOARE, GERMENI DE OREZ,132g


Biscuiti cu merisoare, bogati in vitamina E. Sursa de fibre. Uleiuri vegetale selectionate, nehidrogenate: 100% rapita. -51% zaharuri*. -83% acizi grasi saturati*. *Comparativ cu media biscuitilor din piata. Fara coloranti, fara conservanti (conform legislatiei in vigoare). Din faina netratata chimic in timpul stocarii.
Ingrediente: faina de grau, orez, ovaz, secara si porumb, ulei de rapita, zahar, germeni de orez 5,5%, fibre de grau, amidon de grau, merisoare deshidratate 3.1% (echivalent 8,8% merisoare proaspete), frunze de rooibos (Aspalathus linearis) fermentati, agenti de afanare (difosfati, carbonati de sodiu), emulsifiant: lecitine de rapita, arome naturale, sare, pudra de zer,extras de malt de orz, vitamina E (lactoza si proteine din lapte).

Impresia?! ...Absolut deliciosi! S-au terminat printre primii si cu greu am oferit si colegilor. Recomand tuturor sa incerce Gerble biscuiti antioxidanti, merisoare.

Au urmat,  GERBLE BISCUITI OMEGA 3 CASTANE, IN, 200 g


Biscuiti cu miere si faina de castane, sursa de omega 3, sursa de vitaminele B6 si B12. Cu -57% zaharuri, -84% acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor din piata, bogati in fibre, fara coloranti si conservanti, cu arome exclusiv naturale.
Ingrediente: faina de grau 58,5%, ulei de rapita, miere 11%, seminte de in brun 5,5%, faina de castane 5,5%, zahar de trestie, faina de orez, arome naturale, fibre de cicoare: fructo-oligozaharide, faina deovaz, faina de secara, faina de porumb, praf de copt (tartrati de potasiu, carbonati de sodiu, de potasiu, de amoniu), fibre de ovaz, sare, emulsifiant: sucroesteri de acizi grasi ,lactoserum, extras de malt de orz, scortisoara, proteine de lapte,amidon din grau, vitaminele B6, B12.

Impresia?!...Ce pot sa spun, cand este combinata dulceata mierii cu aroma delicioasa de castan (ca tot e anotimpul castanelor),  intr-un biscuit crocant din seminte de in.  Sunt foarte gustosi! Si pe acestia ii recomand cu drag .


Si apoi au urmat GERBLE BISCUITI CU MIERE SI SUSAN, 200g

Biscuiti cu miere si susan, bogati in fibre, ce ajuta la reglarea tranzitului intestinal. Biscuiti bogati in fibre (o portie de 5 biscuiti acopera 22% din aportul zilnic recomandat) cu tarate de grau si fibre de cicoare, cu -38% zaharuri, -56% acizi grasi saturati si -63% sare, comparativ cu media biscuitilor din piata. Fara coloranti si conservanti, conform legislatiei in vigoare, arome exclusiv naturale. Din faina netratata in timpul stocarii
Ingrediente:faina integrala de grau32%, faina de grau 28,5%, zahar brun de trestie, fibre de cicoare: fructo-oligozaharide 6,5%, ulei de rapita, ulei de palmier nehidrogenat**, miere 5%,susani ntegral prajit 5%, faina de orez, faina de ovaz, aroma naturala de vanilie, faina de secara, faina de porumb, praf de copt (tartrati de potasiu, carbonati de sodiu, carbonati de potasiu), sare, lactoserum, extras de malt de orz.

Impresia?!...Gustosi si satiosi. Pot inlocui cu success micul dejun. Patru biscuiti Gerble cu miere si susan si o ceasca de ceai sau de cafea si gata micul dejun. Si pe acestia ii recomand, in special gurmanzilor.


Ultimii testati, dar nu si cei din urma, au fost GERBLE BISCUITI SEMINTE DE CHIA, 132g.

Cu continut redus acizi grasi saturati si sursa de Omega 3 (contribuie la mentinerea nivelului normal de colesterol), bogati in fibre. Cu -56% zaharuri si -82% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor de pe piata. Fara coloranti, conservanti (conform reglementarilor in vigoare), faina netratata chimic in timpul depozitarii, arome exclusiv naturale.
Ingrediente:faina integrala de grau, faina de grau, zahar brut de trestie, ulei de rapita, seminte negre de chia 5,5%, fibre de grau, amidon de grau, fulgi de ovaz integral, arome naturale, praf de copt (difosfati, carbonati de sodiu), emulsifiant: lecitina de rapita, sare de mare.

Impresia?!...Crocanti, savurosi si sanatosi (avand in vedere continutul redus de zaharuri si grasimi daunatoare) sunt biscuitii  Gerble seminte de chia. Si pe acestia ii recomand tuturor, ca gustare intre mese.

Sa stiti ca nu am testat doar personal  biscuitii Gerble. Colegele de la birou au fost cucerite de calitatile si gustul acestor biscuiti!

Prin urmare, daca vrei sa mananci ceva consistent, dar sa nu te ingrasi, sa fie dulce, dar sa fie totusi cu un continut minim de zahar...intr-un cuvant, te gandesti mai mereu la o dieta echilibrata, alege biscuitii Gerble.

Pot fi consumati la micul dejun alaturi de o cana cu lapte, cafea, ceai, iaurt sau pe post de gustare intre mese in diverse combinatii.

Daca doriti si voi, sa-i consumati in cadrul unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, sa stiti ca-i gasiti in majoritatea magazinelor mari de la noi, dar puteti sa-i cumparati online de pe Nutrivita.ro si altele magazine online.

Multumesc BUZZStore si Gerble pentru aceasta experienta. #buzzgerble, #omega3, #biscuiti, #dieta, #digestie

9 comentarii: