sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Articulatii sanatoase cu Litomove Rosenoids

    Din cauza schimbarilor noastre in stilul de viata, al dietei si cresterea sperantei de viata tot mai multi oameni din intreaga lume prezinta afectiuni articulare de lungă durată care cauzeaza o mobilitate limitată.
Multi oameni acuza un disconfort la genunchi, solduri, umeri, mâini sau glezne, care provoaca  o pierdere a calitătii vietii in general. Produsele convenționale (medicamentele de sinteza) nu au întotdeauna un efect pe termen lung si, pe o perioadă mai lungă de utilizare, pot avea efecte secundare. Prin urmare, persoanele care se confruntă cu astfel de probleme sunt în permanentă în căutarea unor solutii alternative pentru a-si îmbunatati  starea de sanatate.
Tratarea unor boli cu ajutorul plantelor are in tara noastra o veche traditie. Vindecarea miraculoasa a unor afectiuni grave cu ajutorul plantelor a atras atentia asupra lor tot mai mult.Cu ajutorul substantelor active continute in fiecare fruct, samanta, leguma, ne putem pastra intreaga viata digestia, vederea, auzul, intelectul, miscarea,  rezistenta fizica intr-un echilibru continuu. Elementele nutritive, vitaminele, mineralele nu le putem procura decat daca consumam produsele naturii.Multe plante pe care le consideram banale au efecte vindecatoare asupra unor boli precum: cancerul, afectiuni ale rinichilor, ficatului, ciroza, articulatiilor etc.
Traim intr-un secol al vitezei, astfel tot mai multi oameni prefera sa recurga la rapida vindecare cu ajutorul medicamentele de sinteza, ignorand natura care ne ofera sanatate fara efecte secundare. Antibioticele si celelalte medicamente artificiale ar trebui inlocuite cu extracte, ceaiuri din plante, tincturi, siropuri, infuzii, frictiuni,  etc.
Datorita faptului ca suntem mereu ocupati avem tendinta de a uita ca natura este cel mai de pret izvor de sanatate. Este important sa ne facem timp pentru vitalizarea si revigorarea naturala a organismului nostru.
LITOMOVE  este un supliment alimentar natural, fara efecte secundare cunoscute, care ajută la menținerea articulațiilor sănătoase și flexibile. Este un produs pulbere rezultat din prelucrarea invelisului rosu al maceselor de trandafir salbatic Rosa canina, culese manual, si cultivate si crescute într-un cadru natural si curat in Chile, la cote de la 200 la 700 m deasupra nivelului marii. Pentru producția LITOMOVE doar învelișul roșu al fructelor este folosit pentru a se obține pulberea, întrucât s-a demonstrat, într-o serie de studii, că doar acesta este cu adevarat bogat în ingrediente active, precum: caroteni, flavonoide, acizi triterpenici etc.
LITOMOVE contine complexul activ unic Rosenoids din macese pulbere si vitamina C, care este componentul cheie al produsului, fiind cel mai puternic antiinflamator si antioxidant natural, avand actiune benefica asupra starii de sanatate a articulatiilor. S-a demonstrat științific că Rosenoids® blochează accesul leucocitelor (celulelor albe) la articulația inflamată, prevenind erodarea suplimentară a cartilajului.
In timpul unui proces inflamator radicalii liberi sunt produsi de către celulele de apărare ale organismului, pentru a distruge agenții patogeni din organism. Unul din principalii factori ai avansării osteoartritei este incapacitatea de a controla procesul inflamator, concomitent cu producerea de radicali liberi în exces, care distrug suplimentar articulația.
Antioxidanții prezenți în LITOMOVE neutralizează excesul de radicali liberi, care altfel reacționează cu țesutul articular, cauzând degenerarea cartilajului și inflamarea articulației.Efectele măceselor asupra sănătătii sunt foarte bine documentate. Studiile efectuate pentru reducerea disconfortului la nivelul genunchiului, arata o reducere medie de 29% în nivelul de disconfort în rândul participanților. Această reducere este realizată chiar si cu doar 3 capsule pe zi, în cazul în care mai multe produse conventionale de măces necesitau 6 capsule. Capsulele se pot lua toate odata sau separat, in orice moment al zilei. Capsulele se pot inghiti ca atare, cu apa sau se pot desface.       
Pentru rezultate optime, LITOMOVE trebuie administrat in cure de 3 luni.
Complexul unic Rosenoids  continut de LITOMOVE:
1. Protejeaza ; opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi
2. Regenereaza ; contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor
3. Stimuleaza flexibilitatea ; reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor.
Rezultatele dovedite clinic, confirmă eficienta LITOMOVE  cu complexul Rosenoids. 
Acum o luna am primit de la BUZZStore si Litomove Romania, spre testare, suplimentul alimentar natural LITOMOVE  cu complexul Rosenoids. Problemele mele, legate de durerile articulare ce se agravau in perioada rece a anului si dupa eforturi relativ scazute, au disparut complet. De acum pot sa merg mai des la munte si dupa ciuperci.
 
 Le multumesc din tot sufletul, celor de la BUZZStore si Litomove Romania pentru recomandarea produsului LITOMOVE si oferirii lui spre testare. Voi continua tratamentul, pentru perioada recomandata, de 3 luni.
Am recomandat si voi recomanda LITOMOVE, tuturor prietenilor si cunostintelor mele, ce se confrunta cu probleme articulare. LITOMOVE merita sa fie promovat ! #buzzlitomove 
Imi doresc sa raman la fel de sanatos, sa pot parcurge cat mai multe trasee montane, sa ajung la varsta celor de mai jos, in toate locurile minunate din natura!
Pentru mai multe detalii, despre beneficiile LITOMOVE, va rog sa consultati si paginile Litomove Romania: http://www.litomove.ro/, https://www.facebook.com/LitomoveRomania/ 


24 de comentarii:

  1. Toti punem accent pe sanatatea noastra deoarece de ea este legata calitatea vietii, asa ca-ti multumesc pentru recomandarea acestor suplimente. M-a incantat din prima clipa faptul ca sunt naturale si nu contin niciun produs de sinteza, asa ca acum le testez si eu. Sper sa intampinam iarna intr-o conditie fizica excelenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa fie totul bine, mai ales ca vreau sa merg la ski. Partea cu suplimentul alimentar 100% natural, m-a si determinat sa particip la campanie si sa incerc Litomove. In general nu iau medicamente, din cauza efectelor date de anumite combinatii chimice din compozitie.

      Ștergere
  2. E bine ca acest produs este promovat. Nu am avut sansa sa-l testez, dar din cate am citit,se merita. Un produs pe care sigur il voi recomanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Garantat se merita ! In plus acest supliment alimentar natural, datorita aportului mare de vitamina C, ne creste si imunitatea.

      Ștergere
  3. Foarte frumos articol si am invatat cat sunt de importante unele plante si acest produs care face minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Plantele pot face multe pentru noi, ca si Litomove de altfel.

      Ștergere
  4. Constantin Aurora F interesant articolul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Va recomand tuturor Litomove, pentru a scapa de problemele articulare.

      Ștergere
  5. Interesant articol. Am probleme mari cu articulatiile, asa ca, voi incepe o cura cu LITOMOVE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Ai facut o alegere foarte buna, cu un supliment eficient si 100% natural.

      Ștergere
  6. Am inceput cura cu Litomove de o luna si am rezultate foarte bune!#buzzlitomove

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ! Sa fim cat mai in forma de sarbatori, alaturi de Litomove si la mers cu plugusorul sau sorcova.

      Ștergere
  7. Interesant articolul si foarte detaliat!Foarte bune comprimatele pt.articulatiile noastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am putut abtine sa nu spun cat mai multe despre Litomove. Merita promovat, caci am testat si am fazut eficienta. In plus este natural.

      Ștergere
  8. Interesant articolul , trebuie sa ma apuc si eu sa faco cura

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte util articolul tau! La recomandarea ta, mi-am cumparat si eu produsul acesta minune! Multumesc pentru pont!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari ! O sa-i multumesti lui Litomove, in scurt timp si o sa-i cucereasca si pe altii.

      Ștergere
  10. #buzzlitomove folosind aceste suplimente reusim sa ne deplasam cu usurinta si fiecare dintre noi sa isi realizeze micile pasiuni, tu cu muntele, eu cu plimbarile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, fiecare isi rezolva problemele sale. Sunt multi ce au probleme la articulatiile de la maini. Ma gandesc la pianisti, chitaristi etc. Ar fi foarte bun Litomove pentru ei. Daca o sa-i intalnesc, o sa le recomand cu placere si sinceritate acest supliment alimentar.

      Ștergere
  11. LITOMOVE este un foarte bun medicament pt articulatiile noastre

    RăspundețiȘtergere