sâmbătă, 16 iunie 2018

Memo On sirop de la Ayurmed - stare de bine si performante intelectuale garantate!

Nu am spus nu, atunci cand Brander mi-a propus pentru testare, siropul pentru memorie si concentrare Memo On, dedicat cresterii performantelor intelectuale, dar si imbunatatirii tonusului si a starii de bine, prin diminuarea efectelor date de stres si de o activitate mentala epuizanta. In general, jobul meu implica multa epuizare nervoasa, mentala si stres. Am acceptat provocarea si am inceput testarea, imediat dupa ce am primit coletul cu siropul pentru memorie si concentrare.

Ce este Memo On sirop? 

Memo On sirop este un supliment alimentar, obtinut din extracte de plante ayurvedice, atent selectionate si dozate pentru a obtine o eficienta maxima in cresterea performantelor intelectuale, a regasirii echilibrului psihic si mental. Din punct de vedere al performantelor intelectuale, de acumulare si fixare a informatiilor, Memo On, este denumit si "Memorie de elefant". Compozitia extractelor din plante siropului Memo On este urmatoarea:
  • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), este o plantă de referinta în medicina traditională chineza si japoneza. Extractele din Ginkgo biloba sunt utilizate in diverse medicamente si remedii naturiste, intrucat au proprietati si calitati foarte bune de expectorant, sedativ, antifungic, antispasmodic, vasodilatator, antiinflamator, antibiotic, vermifug. Ginkgo biloba este considerat si un leac redutabil în afectiunile microcirculatiei arteriale si capilare, si o adevarata arma impotriva uzurii cerebrale si a imbatranirii in general. Mentine echilibrul mental, in situatii de stres si suprasolicitare intelectuala.
  • Rosmarinus officinalis (Rozmarin), o planta cu care suntem mult mai familiarizati, datorita utilizarii acestuia la scara larga, ca si condiment. Rozmarinul a fost folosit inca din cele mai vechi timpuri, in special in tratarea afectiunilor stomacului, afectiunilor renale, afectiunilor genitale si afectiunilor ficatului. Rozmarinul era utilizat si pentru calitatile sale afrodisiace. De asemenea, tinctura de rozmarin a fost utilizata pentru eliminarea starii de oboseala psihica si fizica. Antioxidantii din rozmarin, protejeaza creierul de stresul oxidativ.
  • Melissa officinalis (Roinita) este este o planta medicinala utilizata cu succes in medicina naturista. este si o planta melifera, foarte apreciata de albinute. Se mai numeste si busuiocul stupului, iarba roilor, floarea stupilor. Roinita este o planta aromata ce se utilizeaza si in condimentarea diferitelor preparate culinare, sau in salate. Este considerata un remediu eficient in tratarea afectiunilor nervoase,  in tratarea ametelilor, pierderii temporara a cunostintei, durerilor de cap, digestiei etc. Roinita reduce starile de agitatie, stres si suprasolicitare. Are efecte de refacere a celulelor nervoase si neuronilor si contribuie la imbunatatirea memoriei. Daca suntem atenti, roinita o intalnim destul de des, pe pajistile si pasiunile din tara noastra. Apicultorii folosesc aceasta planta si pentru atragerea roiurilor de albine in stupi, datorita mirosului puternic si placut lor.

Mult mai multe informatii despre plante si despre proprietatile benefice sanatatii noastre, puteti obtine de aici: Ginkgo bilobaRosmarinus officinalis (Rozmarin)Melissa officinalis (Roinita), dar si de pe paginile Ayurmed si Star International Med.
Siropul are un gust dulce-amarui si un miros puternic si placut de Ginkgo biloba. 
Beneficii Memo On sirop si recomandari de utilizare

Memo On sirop, contribuie la:
  • functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, in conditii de stres si oboseala intelectuala si nervoasa;
  • sustinerea elevilor, studentilor si adultilor ce depun un efort psihic si intelectual intes, in perioada examenelor, atestarilor, cursurilor de perfectionare etc.
Modul de administrare trebuie respectat, conform recomandarilor de pe pagina produsului Ayurmed - Mod de utilizare

Cum m-a ajutat pe mine Memo On sirop?

Am respectat modul de utilizare, 1-2 lingurite cu 30 de minute inainte de fiecare masa, timp de aproximativ doua saptamani si rezultatele sunt pe masura. Desi am avut in ultima perioada, de analizat multe raportari si de rezolvat promt situatii de criza, m-am descurcat excelent de bine.
In prezent, nu mai am stari de nervozitate si lipsa de reactii sau de solutii prompte si eficiente, in momentele in care sunt din plin solicitat si lucrez sub stres sau cu situatii complexe, uneori de criza.
Am o atentie distributiva si o capacitate de reactie net superioara, in situatiile in care trebuie sa urmaresc mai multe procese si factori de risc sau de  perturbare a starii de normalitate a sarcinilor impuse sau propuse de mine. In plus, nu mai sunt asa de obosit si plictisit, cum de cele mai multe ori, eram inainte de a testa siropul Memo On 

Nu mai este cazul "sa ma scarpin in cap", asa cum se obisnuieste destul de des, intrucat sunt mult mai concentrat pe problemele existente, cu o claritate excelenta in cunostintele acumulate si in procesele de gandire si intelegere a fenomenelor si proceselor tehnologice.
Voi continua, conform recomandarilor din prospect si de pe site-ul producatorului, cel putin 3 luni, sa utilizez siropul Memo On .   

Daca vrem o "memorie de elefant", ce stil de viata trebuie sa avem?

Pentru a avea rezultate bune, trebuie sa dormim si sa ne odihnim suficient, sa ne relaxam bine, dupa fiecare zi in care am avut activitati intense. De asemenea, trebuie evitat consumul de alcool sau fumatul. Creierul uman are mare nevoie de odihna si relaxare. Alcoolul si  tutunul, nu fac altceva, decat sa-l oboseasca si sa-i scada capacitatea de acumulare si fixare a informatiilor. De cele mai multe ori, in cazul unor excese, se obtine un efect invers, de regres, manifestat prin scaderea performantelor intelectuale, stergerea informatiilor acumulate si lipsa de concentrare si perceptie.

In afara de varsta, calitatea si cantitatea somnului, evitarea exceselor privind consumul de alcool si fumatul, nutritia joaca un rol esential in functionarea memoriei. Consumul de alimente sanatoase, imbunatateste semnificativ memoria, puterea de concentrare si starea de bine pe termen lung. 
Este recomandat consumul de alimente bogate in colina, precum ouale, ficatul si semintele de soia, intrucat acetilcolina mentine dinamica neuronilor, responsabili de conexiunile celulelor cerebrale in procesul de memorare.
Alte alimente recomandate pentru o memorie buna "de elefant" sunt cele bogate in flavonoizi, acizi folici si acizi grasi Omega 3. Nu trebuie sa lipseasca din dieta noastra: nucile si semintele, fructele de avocado, fructele de padure si in special afinele, legumele cu frunze verzi, pestele si fructele de mare bogate in Omega 3, cerealele integrale etc.
Prin continutul de cofeina, cafeaua este un excitant perfect pentru memorie si concentrare. Cofeina si antioxidantii din boabele de cacao, regasiti in ciocolata neagra, sunt veritabili energizanti si catalizatori, pentru functionarea creierului si in special a functiei memoriei.

Unde gasim produsul Memo On sirop

Se poate achizitiona de aici, din magazinul online Ayurmed, dar si din farmacii sau magazine cu produse naturiste si ayurvedice. Pretul unui sirop de 100 ml este de 20 lei, un  pret corect si foarte accesibil. Raportul calitate/pret este excelent, tinand cont de eficienta produsului Memo On sirop.

Va recomand si voua - Memo On sirop, un supliment alimentar natural ayurvedic, din plante medicinale indiene. Cu siguranta, toti copii vor avea nevoie de el in perioadele cu examene si sesiuni, in care efortul psihic si intelectual este intens! Cine nu-si doreste sa aibe o "memorie de elefant"? Sa nu uite niciodata ce a invatat, auzit si vazut......


Nu stiam de acest produs, dar m-am convins ca trebuie folosit! De ce.......?

Memo On sirop este un supliment alimentar natural, ce are la baza extracte din plante naturale ayurvedice, dedicat pentru  memorie si concentrare. Chiar daca avem o viata echilibrata si o alimentatie sanatoasa, nu reusim sa luam din acestea, toate elementele necesare pentru "o memorie de elefant" si o concentrare buna in conditii de stres si solicitari extreme.     
 Putin ajutor nu stica niciodata...
 Eu l-am primit de la Memo On sirop si ma simt perfect!


Folositi produse de la Ayurmed?!










5 comentarii:

  1. O sa incerc si eu. Le-ar prinde bine la examene. Esti foarte convingator!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am crezut pana acum ca am nevoie de un astfel de supliment însă cred că ar trebui să vad efectele. Nu cred ca performante mai bune ale mintii ar strica, în ultimul timp sunt cam uituca.

    RăspundețiȘtergere